Idag gjorde jag en riktigt mustig och smarrig köttfärsgryta. Ingredienserna (förutom nötfärsen) är nästan detsamma som i den franska grytan Boeuf Bourguignon
Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Välj ett som passar till mustiga grytor. I kombination tillsammans med tid resulterade det i en köttfärsgryta som fick mer än godkänt av både vuxna och barn
Skala potaitsen och skär dem i 1 cm stora tärningar. Lägg dem i kallt vatten så att de inte mörknar. 2. Skala och hacka lök, riv morötterna grovt på ett rivjärn
Förutom köttfärs innehåller denna mustiga gryta andra godsaker såsom squash, paprika och syltlök. Det som är bra med denna köttfärsgryta är att den inte behöver saltas något extra utan sältan får man både från köttfonden samt den rejäla mängden soja
MUSTIG HÖSTGRYTA. Här kommer en rätt som är en typisk rätt för vår familj som är typisk typisk min… ”mammas köttfärsgryta” likaväl som familjefadern har sin ”vardagsgryta”