Recept på gulaschgryta hittar du här och tarhonyan tillreder du på följande sätt. En stor gryta med värmande gulasch räcker hela söndagen och kanske även in på måndag och tisdag nästa vecka
Ungersk gulaschgryta med tarhonya Spara Skriv ut Portioner. I nummer 10 av tidningen Hallen bjuder Prima Delikatesser på ett recept på en mustig ungersk gulaschgryta
Mustiggulaschgryta Ingredienser. 8 personer 3 kg högrev eller benfri märgpipa 4 st gula lökar 2 tsk salt 2 msk paprikapulver 1 st citron, finrivet skal 2 tsk torkad timjan 1 tsk torkad mejram 4 st vitlöksklyftor 2 tsk stött kummin, hel 1 tsk cayennepeppar  5 dl vatten  4 st mörk oxbuljong, tärningar 8 st paprika, gul och röd Tillagning Den mustigagulaschgrytan värmer gott och passar både till vardag och fest
Den mustiga smaken kommer bland annat från chili, kummin, paprika, rökt paprika och anchochili. Grått, regnigt novembermörker - perfekt för en värmande och välsmakande gulaschgryta
Skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs löken i smör och lägg över i en gryta. Bryn färsen. Lägg den i grytan och blanda ner paprika och passerade tomater