Skiva morötter, gul lök,vitlök och purjolök fint. Gjorde detta med mandolin. Blanda ihop grönsakerna. Smält smör i en kastrull tillsätt mjöl och där efter vatten, grädde och koka upp
Den här mustigafiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Och med vår så menar jag dendär fräscha känslan som inte alls känns tung eller mustig utan lätt. Fiskgrytan jag precis hade ätit var identiskt med det recept jag sparat så länge, så när som på att de bytt ut persilja mot dill på slutet
3 dl muscovadosocker (jag tar ljus muscovado men om man vill ha det hela lite mustigare tar man mörk). 3 dl muscovadosocker (jag tar ljus muscovado men om man vill ha det hela lite mustigare tar man mörk)