Skala och hacka vitlöken och stek den i olja i några minuter tillsätt vinet och höj temperaturen, tillsätt musslorna och en kruka hacka koriander och lägg på ett lock
Matlagningsvin och burkmusslor blir inte alls lika gott som färska musslor och riktigt vin. För att göra det till festmåltid kan du dekorera med blåmusslor i skal och dill
Häll på grädde och vin och låt koka ihop några minuter. tagliatelle 2,5 dl Matlagningsgrädde 1,5 dl Vittvin 1 burk skalade räkor i lag 1 burk musslor i lag Persilja Citron 1) Fräs finhackad lök. 3) När pastan är färdig rör du ner musslorna och räkorna i såsen och smaksätter med persilja. 1 burk musslor i lag
Jag vill gärna ha musslor och bläckfisk tillsammans med räkorna för att få lite mer stuns i rätten. Fräs några minuter innan du häller i vinet och blandar ner tomatpuré samt hackade tomater