Gratinerade musslor med parmesanost. Dela musslorna, lyft av den skalhalvan som är tom och kasta den. Strö ut ett lager grovt salt i en ugnsfast form och lägg ner musslorna
Rör samman smör och parmesanost. Äter man musslorna som ensamrätt räcker receptet till två pers. Skölj musslorna och kasta de som är skadade eller inte öppnar sig när du knackar dem mot diskbänken
kör basilika, pinjenötter, en vitlöksklyfta och parmesanost i mixern. Rengör musslorna och låt dem öppna sig i en stekpanna med en vitlöksklyfta, olja och persilja
I vårt fall blev det lite medelhavs inspirerat med en kryddig salami som stod väl i balans med rökta svenska musslor och en bit kittost från Italien som alternativ till den klassiska parmesanosten
Parmesanost. Pasta är nog ett av de allra enklaste sätten att göra en god och snabb middag, trots att jag inte är så förtjust i musslor så är denna rätten så himla god då såsen smakar helt fantastiskt
Parmesangratinerade grönmusslor. Tina musslorna. Gör kryddsmöret och klicka över musslorna. 1 kg frysta grönmusslor. 2 dl riven parmesanost. 1 kg frysta grönmusslor. 2 dl riven parmesanost
Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor. Vi älskar ju musslor båda två och det vart verkligen gott
Dock utelämnade jag musslor och använde mig av kräftstjärtar & räkor. parmesanost. Sätt igång pastakoket och öppna burkarna med musslor och kräftstjärtar och vippa dem i durkslaget så att de får rinna av