Musslor och chili recept

Musslor i kokosmjölk med lime och chili

Musslor i kokosmjölk med lime och chili

Skölj och skrubba blåmusslorna. När musslorna sjudit färdigt. Hacka lök, vitlök ochchili fint. Tillsätt kokosmjölk, vatten och limesaft
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Skrubba musslornaoch skölj dem noga. De musslor som inte stänger sig helt slänger ni direkt. Strimla chilinoch dela limen
Ölkokta musslor och chili

Ölkokta musslor och chili

Det var två av de tips jag fick på Facebook, så nästa gång det vankas vinkokta musslor ska jag gå på era andra tips och köpa hem vinet Bereich Nierstein samt smaksätta med lite chilioch koriander
Musslor med chili och lime

Musslor med chili och lime

Använd en liten kniv och dra bort skäggtussen som kan finnas kvar på kanten till musslorna. Lägg musslorna i en rejäl bunke med iskallt vatten, skrubba rent musslorna med en rotfruktsborste

Musslor med vitlök och rökt paprika

Chili. Det här är en spanskinspirerad variant av musslor med rökt paprika och vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
Vinkokta musslor med fänkål och timjan

Vinkokta musslor med fänkål och timjan

I med tomatpurén, vin, timjan ochmusslor. Ta bort de musslor som inte öppnat sig. Den som vill kan äta en bit bröd till och doppa i soppan
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Fiskhandlarn som just betjänat oss flinar, och vi går därifrån med våra musslor, köper en baguette på vägen hem
Musslor och pommes frites

Musslor och pommes frites

Skal och hacka lök, chilioch vitlök fint. chili (valfritt). Tvätta musslorna noggrant och kasta alla som är skadade eller inte vill stänga sig