Släng musslor som inte öppnat sig. Servera musslorna i vätskan de kokat i, eventuellt med bröd till. Tillsätt musslorna (stängda, släng öppnade) och låt koka under lock på hög värme i 2-3 minuter
En väldigt god variant av kokta musslor där buljongen blir otroligt mustig och god av ölen, tomaterna och senapssmaken, serveras enkelt med en bit rostat bröd och lite vitt vin i glaset
Startade med lite seafood i form av musslor och calamare som alltså är rensad minibläckfisk. När musslorna öppnat sig så plockar du upp dem och låter dem vila, spara kokspadet
Skölj musslorna i ett durkslag. Strö musslorna över rätten och klipp färsk persilja över. 1 burk krossade tomater á 400 g. 200 g rökta musslor på burk (färska så klart om det går att få tag på
spaghetti med tomatsås och vinkokta musslor. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
För musslorna. Under tiden som potatisen tillagas putsa musslorna noggrant. Släng bort skadade musslor. Hacka ingredienserna till musslorna och hetta upp en kastrull med en matsked smör
I dag serverar köket ett gott bröd som ni kan variera med olika sorters toppingar och till det blir det musslor som gratinerats med ett gott smör, hur gott som helst ska ni tro
Häll i musslorna, ös med det vita vinet och låt koka tills musslorna har öppnat sig. Häll av pastan när den är al dente och tillaga den tillsammans med musslorna, rucolan och körsbärstomaterna