Äggröra med musslor och rökt makrill. Proteindagarnas välsignelse är keso, smaksatt på olika vis. Grillad nötfärsbiff med stekt ägg keso med rödlök ,chiliflakes och krasse
FRUKOST En skål Lättyogi  med 1 1/2 msk havrekli 2 kokta ägg Kaffe LUNCH Citronäggröra 3 ägg 2 msk kesella lätt Rivet skal från en citron Salt o peppar Vispa ihop till jämn smet  och häll ner i varm teflonpanna, rör ihop till en krämig äggröra Servera med Rökt makrill och musslor MIDDAG Nötfärsbiffar med rödlökskeso 500 g nötfärs 2 ägg 150 g Keso 1 liten gul lök riven 1 msk hackad persilja 1 msk rivet citronskal 1 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar 1 tsk fyra kryddor Epice rich Blanda alltihop väl, forma biffar och stek i medelvarm teflonpanna med lite olivolja Servera med Rödlökskeso och citron Frukyoghurt som dessert Mellanmål Fruktyoghurt Wildchips 1 1/2 msk havrekli. 150 g Keso
Musslor. Fördela sedan övriga ingredienser (förrutom keson) i lagom mängd runtomkring lite snyggt. Blanda sedan keson med den andra halvan av rhode island-såsen i en liten skål att ha som en trevlig röra vid sidan om
Kesoplättar. Till frukost på helgen brukar vi äta kesoplättar. 20 st blåmusslor (skalade på burk går bra). Skär fisken i bitar och tillsätt den och musslor och låt koka med i 5 minuter. Mixa 100 g keso, 1 ägg och 0,75 msk fiberhusk. 20 st blåmusslor (skalade på burk går bra)
Till lunch blev det detta då jag hade en öppnad burk med musslor och en halvrutten rabarberstjälk i kylen, men det blev supergott faktiskt, en riktig chock
Överst strödde jag riven ost och mera keso. Jag varvade kycklingsås, vitsås, keso och lasagneplattor (kycklingsås underst, sedan vitsås, keso och lasagneplattor) i 3 varv, och slutade sedan med att sätta kycklingsås och vitsås överst på det sista varvet lasagneplattor
Överst strödde jag riven ost och mera keso. Jag varvade kycklingsås, vitsås, keso och lasagneplattor (kycklingsås underst, sedan vitsås, keso och lasagneplattor) i 3 varv, och slutade sedan med att sätta kycklingsås och vitsås överst på det sista varvet lasagneplattor
Häll av vattnet från musslorna. Blanda keson med pressad vitlök och servera till soppan. Lägg nerräkor, musslor, dill och peppar i soppan och låt det bli genomvarmt
Skaldjursmixen jag använde innehöll musslor, bläckfisk och räkor. På tallriken låg det en väldigt god sallad med tonfisk, ägg, majs, blomkål, tomat, gurka, keso mm
Tag från värmen och rör ner kesoblandningen. Kyckling- och korvpaj3 msk Jalapeños, finhackade2 msk smör500 g kycklingfiléer, finfördelad2 gula lökar350 g chaminjoner3 tärnade cabanosser, eller annan stark korv500 g Keso + Old el paso Thick´n chunky2 dl grädde4 ägg2 dl riven lagrad ostFräs upp löken och jalapeñoshacket och lägg sedan i kycklingen och chaminjonerna. Quiche Maritime3 pkt crabsticks, tärnade1 burk musslor8 ägg5 dl grädde1 msk dijonsenap2 krm salt6 msk bladpersilja, finstrimlad6 dl riven lagrad ostFördela kasslern