Blanda ner musslor och räkor och fräs i ytterligare någon minut. När bubblorna slutat bubbla - lägg i purjo, tomat, vitlök och curry och fräs i ca 2 minuter. 1 tsk curry. 1 burk musslor
Hetta upp en panna med olivolja tillsätt musslor, en kvist timjan, lagerblad häll på vin. Här kommer en som jag älskade som liten just för smaken av curry och saffarn , den e lite lyxig
Musslor. Tvätta musslorna noggrant och sortera bort trasiga eller döda. Sätt press på locket, detta gör att musslorna ångas på bästa sätt och ger mer buljong
Currysås, med sockerärtor och pilgrimsmusslor. Det var längesen jag använde dessa goda och matiga musslorna, så här kommer de med en krämig sås och fräscha grönsaker
Jag hade även i en burk rökta musslor. Jag hade även i en burk rökta musslor. 1 tsk curry. 1 tsk curry. Ibland när inte orken riktigt räcker till, kan det vara skönt att ta till lite konserver
Jag hade även i färsk torskfilé samt blåmusslor. Jag brukar dessutom nästan alltid i sådana här baser hetta upp oljan tillsammans med några nypor curry
räkor, musslor, lax, torsk etc som är skurna i ca 3×3 cm bitar. 1/2 msk timjan 1/2 msk curry. Lägg ner fisk och musslor och koka klart (ca 5 min till). En tumregel kan vara ca 150 g fisk per pers, 3-4 musslor och kanske 50 g räkor
Men i vanlig ordning ändrade jag om lite i receptet, jag tog två olika fisksorter i ställen för en, använde mig av vispgrädde istället för matlagningsgrädde och istället för musslor fräste jag upp kungsräkor (MSC märkta såklart) med vitlök och chiliflakes
frysta musslor. Kebab med köpta stora pitabröd från orientbutik, isbergssallad, skivad rödlök, stekta köttbitar kryddade med spiskummin, paprika, salt, peppar, lite oregano och lite curry