Smält smöret i en kastrull, tillsätt gul lök, morot, stjälkselleri och lagerblad och salta. Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga
Fräs lök, vitlök och fänkål i smör. smör. 1. Skölj och borsta musslorna i kallt vatten. Ta bort alla musslor som är trasiga eller inte sluter sig i kontakt med vattnet
Fräs lök, selleri, potatis och sidfläsk i smöret i en gryta tills det får lite färg. 2 msk smör. Plocka musslorna ur skalet, men spara några hela till dekoration
Smält smöret i en kastrull och lägg i lök, fänkål, chili och musslor. 1 msk smör. Skrubba blåmusslorna noga, släng de som är öppna innan tillagning (de är dåliga)
Smör. Det här är inte ett recept på Billi-Bi utan bara ett recept på en jäkligt god musselsoppa. Strimla purjolöken väldigt tunt, stek den mjuk i lite smör, salta och peppra
Fram med en gryta släng i flera msk smör, åsså i med grönsakerna, när de börja mjukna tillsätter man vattnet å låt koka upp, i med musslorna och vinet, mmmmm fasen de börja lukta Maxim i Paris
Jag älskar musselsoppa. 1 kg blåmusslor1 gul lök1 vitlöksklyfta0,5 röd chili2 msk smör1 tsk curryett knippe färsk timjan4 dl vatten3 dl torrt vitt vin1 fiskbuljongtärning1 dl grädde4 salladslökarsalt och peppar2 msk hackad dillev bröd till serveringHacka den gula löken och fräs den mjuk i smör tillsammans med vitlöken
Fräs sedan de hackade morötterna och ingefäran i smör. Denna musselsoppa passar perfekt i hösttider. Receptet på musselsoppan och räk/kräftröran (fyllning i avokadohalvan) ser ni nedan
smör. Det blev musselsoppa med hasselbackspotatis, en lätt sallad, aioli och baguette till. Klicka/bred på lite smör på varje potatis, och skicka in det i ugnen
smör. Det blev musselsoppa med hasselbackspotatis, en lätt sallad, aioli och baguette till. Klicka/bred på lite smör på varje potatis, och skicka in det i ugnen