Musselsoppa rotselleri recept

Musselsoppa

Hacka rotselleri till små tärningar och häll ner dem med i kastrullen. 1 bit rotselleri. 1 bit rotselleri
Clam Chowder - Musselsoppa

Clam Chowder - Musselsoppa

1 liten bit Rotselleri, hackad. 4 portioner. Ingredienser. 1 gul Lök, hackad. 1 liten Morot, finhackad. 2 dl Butternut Pumpa, riven
Clam Chowder - Musselsoppa

Clam Chowder - Musselsoppa

1 liten bit Rotselleri, hackad. 4 portioner. Ingredienser. 1 gul Lök, hackad. 1 liten Morot, finhackad. 2 dl Butternut Pumpa, riven
Ett måndagslyft

Ett måndagslyft

Varför starta veckan med småtrist vardagsmat, när jag kan bjussa på musselsoppa. ½ rotselleri, tärnad. ½ rotselleri, tärnad
Musslor. För det är du värd.

Musslor. För det är du värd.

Musselsoppa med saffran, apelsin och rotfrukter. 400 g rotfrukter - jag tog en stor palsternacka, två små morötter och en bit rotselleri). 400 g rotfrukter - jag tog en stor palsternacka, två små morötter och en bit rotselleri)
Musselsoppa utan musslor

Musselsoppa utan musslor

Skala lök, morot och rotselleri. Skär morot och rotselleri i små tärningar. 25 - 30 färska musslor0,5 gul lök1 dl hackad rotselleri1 morot1 knippe persilja2 dl torrt vitt vin1 dl stark fiskbuljong (tärning)4 dl grädde1 - 1,5 krm salt. 1 dl hackad rotselleri
Clam chowder (musselsoppa)

Clam chowder (musselsoppa)

Clam chowder - musselsoppa 360 g musslor i lake 4 medelstora potatisar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 tärnad morot om det finns 1 tärnad bit rotselleri om det finns 100 g skivat, rimmat sidfläsk eller bacon (hoppa i nödfall över) 6 dl grönsaksbuljong (vatten, buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar 1 citron 2 msk hackad persilja (önskvärt) 1 msk Maizena (eventuellt) Häll av musslorna, spara spadet. 1 tärnad bit rotselleri

En Gyldene musselsoppa

¼ rotselleri. 4 personer Soppa. 40 blåmusslor. 1 gul lök. eller. 1 morot. 1 knippe persilja. 4 dl torrt vitt vin
Lax- och musselsoppa

Lax- och musselsoppa

Fräs lök, rotselleri och persilja i lite matfett utan att det får färg. 1 st rotselleri. Tvätta och borsta musslorna i kallt vatten

Musselsoppa

Lägg i lök, vitlök och rotselleri och låt det fräsa tills löken är gyllengul och nästan genomskinlig

Musselsoppa Maxim

1 dl rotselleri. Tvätta musslorna väl under kallt vatten. Koka upp fiskbuljongen tillsammans med vinet. Tillsätt musslorna, lök, morot, selleri och persiljestjälkarna

Musselsoppa

rotselleri. Skär ner grönsakerna i fina tärningar och fräs dem med olivoljan. Häll på vatten och vitt vin

Lax- och musselsoppa

 Fräs lök, rotselleri och persilja i lite matfett utan att det får färg. 1 liten bit rotselleri, ca 50 g

Mustig rotfruktsgryta

 Skala under tiden rotselleri, palsternackor, kålrot och morötter. 50 g rotselleri. 1.  Skär köttet i ca 3x3 cm stora tärningar