Sedan är det musselkött eller ostron, ägg, mungböngroddar, gräslök och koriander, med en chilisås som tillbehör som består av Sriracha chilisås, socker och vitvin vinäger
fryst musselkött (musslor utan skal) tinat, jag hittade ett jättebra paket på Ica. En god enkel fiskgryta som får en extra knorr med de goda tillbehörenTill 4 rejäla portioner400gr
200 gram fryst musselkött (tinade). Här kommer en lite lyxigare pastarätt som är perfekt för fredagkvällen då den inte är så komplicerad och går ganska snabbt att laga till
Goda biffar som blir bäst när dom steks riktigt frasiga i olja (nästan friteras)5 dl kokt Quinoa ekologisk så klart200 gr musselkött jag köper fryst från Chile2 st. 200 gr musselkött
fryst musselkött (musslor utan skal) tinat, jag hittade ett jättebra paket på Ica. 1 pkt. ca. 200 gr. musslorna var ifrån ChileLite mjölFärsk finhackad chili, mängd efter smak, tänk på att det är kärnorna som är starka
Linda in musselköttet & sparrisen i Bacon, stek tills du tycker att det är lagom. 150 gram musselkött. Ät som en förrätt, servera med någon kall dricka
Måste de skäras loss så använd en liten, vass skalkniv för att försiktigt skära loss dem, och se till att lämna så lite musselkött som möjligt kvar i skalet
150 g musselkött. Spola av musslorna och räkorna i ett durkslag i kallt vatten, torka dem med papper. Rör ihop citronsaft och soja i en skål och marinera skaldjuren i ca 30 minuter