½ dl hackad persilja. Ge under tiden murkelsåsen ett lätt uppkok. Murkelsås. Börja med murkelsåsen, använder du färska eller torkade murklor ska dessa kokas av 2x5 minuter i rikligt med vatten varefter allt kokvatten kastas
Det handlar om Kalventrecote med murkelsås och Lammrostbiff med bearnaisesås, inte helt fel kan jag säga men dem bilderna och recepten får ni sukta efter till nästa inlägg
Till köttet gjorde jag en underbar murkelsås vilket är bland det godaste man kan äta i såsväg. Slå sedan i grädde, philadelphia, creme fraiche, ädelost, grönsaksbuljong, persilja och hackad spenat
½ dl hackad persilja. Ge under tiden murkelsåsen ett lätt uppkok. ½ dl hackad persilja. Laxfilé med murkelsås 4 port. Laxfilé med murkelsås 4 port ½-1 msk smör
Mosa gorgonzola, blanda med gräslök och persilja. 2 msk persilja. Börja med såsen. Fräs löken mjuk 1 minut i margarin, tillsätt murkler och fräs ytterligare några min under omröring