Vispa ägg och socker fluffigt. Tryck ner en nutellaklick och en jordgubbe i bitar i varje muffins. Blanda ihop ingredienserna till glasyren och bred ut över de färdiga muffinsarna
Mycket god muffinsMuffins. Vispa ägg, socker o vaniljsockerBlanda torra ingedienser och vänd ner. 08 i Kakor/Muffins/Musli,. 100 g smör2 ägg1,5 dl socker1 msk vaniljsocker1 nypa salt2 dl mjölk (gräddfil om du vill ha det "svampigare")4 dl mjöl2 tsk bakpulverSkal av citron OM du vill. Värm mjölken bara liiiiite o Häll i mjölken i smeten( har du gräddfil så värm EJ), riv ner skalet o häll upp i formar ca 12 st o grädda på 200 g i 10 min eller t gyllen färg. 2 ägg
Värm mjölken och häll över i en skål, lägg i tepåsarna och vaniljpulvret ställ i kylen några timmar. Häll hälften av mjölken i mjölblandningen, rör till klimpfri smet, tillsätt sedan resten av mjölken och rör ordentligt till slät smet
/ mjölk. olja och ägg. Att fylla muffins med jordgubbar och färskost med smak av jordgubb var lyckat. Har ni frysta jordgubbar så går det att använda dem
Muffins. Sätt ugnen på 175 grader Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt Smält smör, häll i mjölk och blanda sedan med äggsmeten Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten Fyll formarna till 2/3 med smet, varva med
Vänd ner detta i äggsmeten och tillsätt avslutningsvis mjölken. Tillsätt mjölken och rör om. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör om så att det blir en jämn smet