Riv rödbetorna på den grövre sidan på ditt rivgärn, häll ner de rivna rödbetorna, klipp dadlarna i småbitar, häll ner mandelmjölet, vaniljen, kardemumman, kanelen, kokosoljan, äggen russinen och mandelmjölken i en bunke
Medansmuffinsen svalnar mixa mandlarna, grädden, sötningen, bittarmandelaromen till en slät smet. Men jag tänkte passa på att dela av mig av några gamla och nya pannkaksrecept samt receptet på de semmelmuffins jag gjorde igår
Mums, mums, fortfarande lite ljumma, till en kopp vitt te smaksatt medvanilj. Jättegoda både till kaffe och te är de här muffinsen, där basen är mandelmjöl, men med förstärkning av kokos
Saftiga ochmed fullvärdigt protein. Börja med att blanda alla torra ingredienser noggrant i en bunke. De är helt fria från ägg, mejeriprodukter, raffinerat socker, och jäst Kan det bli bättre
Blanda den smälta kokosoljan med mandelmjölk, kanel, kardemumma, vaniljaoch sukrin i en skål. De är inte så söta, så man kan om man vill öka på mängden sötningsmedel
Toppa med hatten. Fördela smeten mellan fem muffinsformaroch grädda i. Vispa ägg och socker fluffigt. Förutom fastlagsbullor har jag bakat fastlagsmuffins
Fukta med en blandning av vatten och mandelextrakt. fukta med. Och jag blir glad varje gång det funkar och dessa Runebergsmuffins blev mycket goda och saftiga