Klicka ut smeten i muffinsformar. Skär tomaterna i bitar och fetaosten i tärningar och blanda ner dem. ut lite till ett grövre mjöl)2 1/2 tsk bakpulver1/2 tsk salt3 äggca 10 soltorkadetomater i olja1/2 dl rapsolja2 dl Naturell Yogurth100 g fetaost Gör såhär. ca 10 soltorkadetomater i olja
Jag har i alla fall gett upp hoppet om att få en invitation, och tänker mumsa på små ostmuffins här hemma, kanske tillsammans med lite sallad, några oliver och lite goda italienska charkuterier
Grovhacka mozzarella, tomater och basilikablad. Känn med sticka om de är genomgräddade. Fördela smeten i muffinsformar (normalstora) och grädda i nedre delen av ugnen på 225 grader i ca 20 min. 8-10 soltorkadetomater i olja
Blanda mjölet med salt och bakpulver. Toppa med resterande smet. Lägg ca 1 msk smet i varje form (av amerikansk modell, mellanstor) och lägg sedan i fyllningen, ca 3 bitar ost per muffins + tomat. 3 msk soltorkadetomater
Låt de soltorkadetomaterna rinna av och skär dem i bitar. Rör ihop ägg, filmjölk, smält smör och vänd till sist ned grönkål, tomater och mjölblandningen
Dessa passar bra till soppa och är enkla att ta med till jobbet eller på skidutflykten. Oftast bakar jag söta muffins, men matmuffins är också väldigt goda
Man kan egentligen smaksätta muffinsarnamed vad som helst, t. Jag sitter och slappar i soffan efter en intensiv dag med både två turer på gymet och en timmes massage några timmar senare
Jag hade tärnad fetaost, röda och gula tomater, bacon och oregano i mina muffins och det passade bra ihop, om jag skulle ha i något mer så kanske det skulle vara soltorkadetomater i själva smeten för att ge den mer smak