Åtnjöts tillsammans med mozarellagratinerade champinjoner och de stektkokta morötterna och löken. Kotlettrad utan ben blir saftigt och är smidigt tillagat
Servera med ostmackor eller mozarellagratinerade baguetteskivor. Fräs köttfärsen i en stekpanna. Skär kålen i strimlor, potatis och morötter i skivor/slantar och hacka löken
I ett tidigare inlägg nämnde jag att jag skulle testa på en vegetarisk månad under november. Nu när vi börjar närma oss mitten av månaden får jag frågan hur det har gått, så jag tänkte berätta lite kort om hur det
Följer en matblogg på engelska som lägger upp helt otroligt fina matbilder med recept som jag alltid blir sugen på och igår låg Chicken parmesan meatballs ute på sidan och jag kände att det där MÅSTE jag laga
Choritzogryta med kikärtor och vitkål. Ny vecka och nya maträtter. Veckan som kommer ser ut så här. Några av rätterna är återkommande favoriter som fläskkotletterna, choritzogrytan och favoritfredagsmaten tacos
Vi hade klyftpotatis med timjan, mozarellagratinerade sojaburgare och quorn (utan ost till vegan och sojasteaks till glutenintolerant), smördegscigarrer med fetaost, sallad, bönsallad med avokado och tomat, oliver, tzatsiki, vegansk tzatsiki på soygurt och en vinegrett
Till middagen i kväll blev det helgrillad ytterfilé med mozarellagratinerade pestogrönsaker. Mozarellagratinerade pestogrönsaker1 mozarellaost1/2 squash1 röd lök10 körsbärstomater2 msk