Mozarella parmesan recept

Meat Free Monday: Mozarella Gratinated Fennel & Broccoli

Meat Free Monday: Mozarella Gratinated Fennel & Broccoli

Jag gratinerade fänkålen med mozarella och parmesanost tillsammans med ett broccolihuvud. Fänkålens starka smak blir mildare när den gratineras, och i kombination till salt från parmesan, konsistens från mjuk mozzarella och en neutral balans från broccolin så blev det tummen upp

Auberginelasagne med mozarella~

Häll på tunt lager riven ost, parmesan och tunna skivor mozarella. Häll sedan på ett lager riven parmesan och sen halva satsen tomatsås
Krämig pasta i tomatsås- middag på 30 min

Krämig pasta i tomatsås- middag på 30 min

200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt). 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt)
Samlade LCHF-recept

Samlade LCHF-recept

Busenkel lammfärsröra med god kryddmix och mozarella. Ugnsbakad torskrygg med pestotäcke av cashewnötter, persilja, solrosfrön och parmesan
Fyllt bröd med köttfärs a´la italia

Fyllt bröd med köttfärs a´la italia

När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd