Sen så är ju mozarella så gott och krämigt så det passar ju perfekt till pasta, så så fick det bli. Zack och Leah älskar pasta (vilket barn gör inte det) men också soltorkadetomater så jag tänkte att jag skulle hitta på nån bra pasta rätt med just soltorkadetomater
Jag slängde ihop denna kycklingpasta i lördags och smaksatte den med soltorkadetomaterochmozarella, perfekta smakkombinationen och det blev en riktigt god och krämig sås
Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomater med mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- och paprikaröra och tomatpuré
Fördela också den urkramade spenaten och de soltorkadetomaterna. Mozarellaarket är en nyhet som jag hittade i kyldisken och som jag inte kunde låta bli att pröva
Skär de resterande soltorkadetomaterna i strimlor, hacka den avrunna mozarellan i rätt små bitar och skär tomaten i kuber (eller halvera om det är körsbärstomater)
Jag gillar i vanliga fall inte soltorkadetomater för det är lite som att tugga på skosula, segt. Men när man mixar ihop tomaterna till en sås, ja då blir det bättre