Blanda den rivna mozarellanoch parmesanosten i en djup tallrik. För att inte tala om när det äntligen var dags att spetsa sig en cannellonirulle sprängfylld med spenat- ochricottafyllningoch sätta tänderna i den lilla rackaren
Dra isär mozarellanoch fördela den jämnt över pizzan. Där använder man tex creme fraiche, ricotta eller olivolja som bas istället för den klassiska tomatsåsen
Anteckningar inför nästa år till mig själv, testa med mozarella på något sätt. När det liksom bubblar runt brödet och det blir gyllene är oljan tillräckligt varm
Pancetta ochmozarellafyllda kalvrullader med mangold. Mozarella. Canneloni med ricottaoch spenat. Jag gillar den lätthet man får med kalvinnanlår som jag tycker passar bra om man har en middag med både pasta och kött
Toppa med resten av tomatsåsen och riven mozarella. riven mozarella. Fyllning kan man välja lite som man vill, vi gjorde hälften med färsk salsiccia, champinjoner och lök vilket nästan blev ännu bättre än spenat/ricotta
Avsluta med att toppa lasagnen med riven mozarella. Det är verkligen en lasagne med extra allt, med alla goda smaker och kryddor från chorizokorvar och den goda och krämiga ricotta-osten