Blanda lite lätt med händerna. Häll olivolja, salt och salladskrydda över salladen. Läckert och god sallad som innehåller Mozarella och kiwi samt färskt spenat mm
lite olivolja. Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Hätta upp olivoljan i en kastull, skär löken i stora klyftor och lägg ned i den varma olivoljan. Häll i en ugnfast form, strö över riven parmesan och mozarella
Finhacka lök och vitlök, och fräs glansigt i rikligt medolivolja. Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
olivolja till stekning. Mixa ihop mozarella, parmesan, persilja/oregano och krydda (i det här inlägget finns en bild så du ser vad den innehåller) och fördela över
½ dl olivolja. Sen blev det färska fikon, mozarella, italiensk prosciutto och ruccola. Jag bredde en olivpasta (som jag köpte på Cypern) över botten, men det går också bra med någon pesto, eller olivröra av typ tapenade
Jag gratinerade fänkålen medmozarella och parmesanost tillsammans med ett broccolihuvud. Jag har dock varit nyfiken på denna grönsak och därför så köpte jag med mig en sådan hem för ett tag sedan
Stek aubergine skivorna mjuka i olivoljamedans såsen kokar. Lägg såsen i en ugnsfast form, lägg aubergine skivorna över och sluta av medmozarella osten i skivor överst