Mozarella fryst recept

Vegetarisk lasagne med svamp och mozarella

Igår åt vi en jättegod vegetarisk lasagne med svamp och mozarella. Vegetarisk lasagne, 4 portioner 400 g färska eller frysta champinjoner 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/2 zuccini 1 burk krossade tomater 1 tsk strösocker olivolja 2 [. 400 g färska eller frysta champinjoner
Köttfärslåda med spenat à la LCHF

Köttfärslåda med spenat à la LCHF

Mixa ihop ägg, mozarella, grädde, oregano och salt och fördela över. Självklart kan du använda köpt spenat, antingen färsk eller förvälld, fryst och tinad
Nyårs meny

Nyårs meny

som har varit fryst minst 2 dygn. 125 g mozarella. som har varit fryst minst 2 dygn 1 apelsin ½ grön chilli. 125 g mozarella
Innehållsrik och färggrann soppgryta med grönsaker och lax

Innehållsrik och färggrann soppgryta med grönsaker och lax

100 g frysta ärtor. 1 msk kryddblandning - Mozarella och tomatmix från Zmaka. 450 - 500 g färsk laxfilé - fryst och tinad går också bra. 1 liten eller ½ större zucchini - ca 125 g 100 g frysta ärtor. 1 msk kryddblandning - Mozarella och tomatmix från Zmaka. 450 - 500 g färsk laxfilé - fryst och tinad går också bra
Zucchinicannelloni med spenat- och ricotta

Zucchinicannelloni med spenat- och ricotta

Blanda den rivna mozarellan och parmesanosten i en djup tallrik. 250 g mozarella, riven (inte den runda klumpen i vatten, utan den hårdare, färdigrivna varianten som finns i påse). 500 g hackad fryst spenat, tinad. Blanda ner ägg, ricotta, resten av vitlöksklyftorna, salt, peppar och 1,5 dl av mozarella- och parmesanblandningen i spenaten. 250 g mozarella. 500 g hackad fryst spenat
Vegetariska ricottarullar

Vegetariska ricottarullar

De här ricotta- och spenatfyllda lasagneplattorna som badar i mustig tomatsås och toppas med mozarella är riktigt läckra
Pizzatårta

Pizzatårta

1. Fräs svamp i smör tills vätskan har kokat in, krama vattnet ur spenaten och låt den fräsa med, tillsätt röd- och vitlök, rör om
Glutenfri pizza med ärtskottspesto, räkor, musslor och soltorkade körsbärstomater

Glutenfri pizza med ärtskottspesto, räkor, musslor och soltorkade körsbärstomater

Strö över mozarella och ev ytterligare någon örtkrydda. Ta ut och tina degen om den varit fryst. ½ sats glutenfri pizzadeg½ ask ärtskott, ca 50 g1½ dl riven mozarella1 tsk italiensk salladskrydda1 msk olivolja1 liten burk soltorkade körsbärstomater, 140 g400 g oskalade räkor100 g musslor utan skalmozarella att strö över, ca 1 dl + ev lite mer av någon örtkrydda. 1½ dl riven mozarella
Smakrik ost- och spenatlasagne - gluten och laktosfri vid behov

Smakrik ost- och spenatlasagne - gluten och laktosfri vid behov

1 paket glutenfria lasagneplattor, 250 g (12 st lasagneplattor)1 kg fryst, hackad spenat3 dl grädde - jag tog hälften vispgrädde och hälften matgrädde3 msk Kunglig salladskrydda (The Spice Tree)ca 1 tsk hemgjort vitlökssalt500 g Keso100 - 125 g mild, krämig gorgonzolaca 1 dl riven mozarellaLåt den frysta spenaten smälta på svag värme tillsammans med grädden. Lägg på de sista 4 lasagneplattorna och den kvarvarande spenatröran, och toppa med riven mozarella. 1 kg fryst. ca 1 dl riven mozarella