150 g blandad sallad - rosé, frissé, ruccola, maché, ja vad du vill1 ask ekologiska vildtomater, 250 g - eller fasta körsbärstomater1 bit gurka, ca 200 g½ melon, ca 400 g1 boll mozarella, 125 gca 125 g chèvre200 g serranoskinkalite flingsaltsvartpeppar från kvarn150 - 175 g jordgubbar1 msk kokossocker2 msk champagnevinäger - eller annan riktigt fin vitvinsvinäger2 msk mandeloljaSkölj och slunga salladen torr, och lägg upp på ett stort fat. 1 bit gurka, ca 200 g½ melon, ca 400 g1 boll mozarella,
mozarella, chevre, fetaost), färsk basilika och flingsalt. chevre eller fetaost (dessa har betydligt mindre laktos eftersom de är baserade på get- och/eller fårmjölk
mozarella, chevre, fetaost), färsk basilika och flingsalt. chevre eller fetaost (dessa har betydligt mindre laktos eftersom de är baserade på get- och/eller fårmjölk
Påminner om mozarella i konsistensen men smakar som mild chevre. Att besöka Citygross på Rosengård är inte som att besöka Citygross i exempelvis Staffanstorp
Värm ugnen till 225°. Skiva auberginen i 1/2 cm tunna skivor på längden. Pensla med olivolja. Hetta upp en grillpanna och grilla aubergineskivorna i någon minut på varje sida så att de blir mjuka
Feta, halloumi, mozarella, parmesan och chevré är favoriterna. favoritmaten. Gårdagens middag och också vad som kommer att vara dagens lunch om en liten stund