Jag hinner inte riktigt med här. Bred över browniebotten och ställ i frysen i några timmar. Fyll formen med smeten och grädde i 175 mitt i ugnen i cirka 20 minuter
Moussetårta är ofta enkelt att göra och väldigt gott. Denna tårta tänkte jag förbereda idag till midsommar, sen är det bara att dekorera med en massa jordgubbar och njuta
Okej, jag håller på med en moussetårta just nu - men det är inte en layer cake. Nu ska jag ta tag i att slutföra den där moussetårtan och planera färdigt nästa layer cake
Det blir nyöppning och att få vara med från start känns extra roligt. Browniebotten. Jag valde att göra en moussetårta som jag kunde göra färdig redan helgen innan, stoppa i frysen för att bara ta fram den dagen före och tina i kylskåpet
Moussetårtamed dubbla moussesorter på krämigt kladdig browniebotten. I vår är det premiär för flera nya kurser som jag har arbetat med under slutet av förra året och början av detta
Jag hinner inte riktigt med här. Bred över browniebotten och ställ i frysen i några timmar. Fyll formen med smeten och grädde i 175 mitt i ugnen i cirka 20 minuter
Värm bärpurén och låt de urkramade gelatinbladen smälta tillsammans med purén. Avsluta med vända ner bärpurén i den italienska marängen och sist vänder du ner grädden