Mousserande äpple recept

Fördrinkar till nyårs

Fördrinkar till nyårs

asti mousserande vin. 1 tunn skiva äpple. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin. 20 cl torrt mousserande vin. 1 tunn skiva äpple. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. 20 cl torrt mousserande vin
Årets påskbuffé

Årets påskbuffé

1 äpple, fint tärnat. Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Det känns som det nyss var fredag och vi såg fram emot en lång ledig helg tillsammans
Fruktig och saftig smörgåstårta

Fruktig och saftig smörgåstårta

Servera med cider eller mousserande vin till. 2 syrliga äpplen. Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren

Grön ärtsoppa med bubbel

Förslag på mousserande vin. Torr smak med liten jordighet, inslag av gult äpple, päron och citrus. Mousserande vin, Vitt torrt från Spanien
Nyårssnittar

Nyårssnittar

½ syrligt äpple, fint tärnat. Blanda ihop Philadelphiaost med äpple och de två sorterna ingefära. ½ syrligt äpple, fint tärnat
Pornstar Cocktail, favoritdrinken alla kategorier

Pornstar Cocktail, favoritdrinken alla kategorier

Mousserande, t ex Prosecco. Hon hade dukat upp ugnsbakad pumpa med äpple, miniköttbullar, pizzabitar, grönsaker med en WOW-dipp (receptet kommer på Nyhetsmorgon på söndag, missa inte det), osv
Gott med Halloweentema!

Gott med Halloweentema!

Dela, kärna ur och skär äpplet i bitar. 3 cl mousserande (här hade Mattias i lite mer. 1 äpple. Fräs pumpa, äpple och lök i en gryta med smör i 5 minuter. 3 cl mousserande. 1 äpple
Hummerfredag... Yeah!

Hummerfredag... Yeah!

1 litet fast äpple. 1 litet fast äpple. Yeahaaa, då var det fredag. igen, åh den här veckan har jag knappt hunnit blinka känns det som
Nordisk nyårsmeny! Recept på reninnanlår med potatisgratäng och chokladsås.

Nordisk nyårsmeny! Recept på reninnanlår med potatisgratäng och chokladsås.

Vi brukar dock äta ganska sent och hinner vanligen med efterrätten precis innan tolvslaget, så då fungerar det bra att korka upp champagnen/mousserande vinet till efterrätten och sedan skåla i densamma till tolvslaget, I annat fall passar ett sött porlande dessertvin med parfaiten, exempelvis en Asti