Det här mousserande vinet är väldigt fruktigt med smaker av gula äpplen, Williamspäron, citrus och akacia, men spännande nog också lite italienska örter
asti mousserande vin. 1 tunn skiva äpple. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin. 20 cl torrt mousserande vin. 1 tunn skiva äpple. 1 flaska mousserande vitt vin, med eller utan alkohol. 20 cl torrt mousserande vin
1 äpple, fint tärnat. Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Det känns som det nyss var fredag och vi såg fram emot en lång ledig helg tillsammans
Servera med cider eller mousserande vin till. 2 syrliga äpplen. Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Mousserande, t ex Prosecco. Hon hade dukat upp ugnsbakad pumpa med äpple, miniköttbullar, pizzabitar, grönsaker med en WOW-dipp (receptet kommer på Nyhetsmorgon på söndag, missa inte det), osv
Dela, kärna ur och skär äpplet i bitar. 3 cl mousserande (här hade Mattias i lite mer. 1 äpple. Fräs pumpa, äpple och lök i en gryta med smör i 5 minuter. 3 cl mousserande. 1 äpple
Vi brukar dock äta ganska sent och hinner vanligen med efterrätten precis innan tolvslaget, så då fungerar det bra att korka upp champagnen/mousserande vinet till efterrätten och sedan skåla i densamma till tolvslaget, I annat fall passar ett sött porlande dessertvin med parfaiten, exempelvis en Asti