Ett promenad i kylskåpet efter sådant som bör användas innan det går ur datum, resulterade i en moussebakelse med jordgubb, kokos och choklad - oooolala
På Alla Hjärtans Dag åt vi den här supergoda moussebakelsen. Unge Herr Bagare slukade precis allt medan kräsna Unga Fröken Bagare endast åt hallonmoussen - precis som jag gissade innan
Jag har fått guldfeber. Allt sedan jag fick en gnistrande guldglittrande tryffel på Restaurang Broms har jag gått och funderat ut recept där man kan använda guld
Ta ut moussebakelserna då de varit i frysen ett par timmar eller dagen efter från kylskåpet och. De här är en bakelse för alla som gillar choklad,vanilj och jordgubbar
Mönster till moussebakelserna har jag hittat här. Usch vad förkylningen slagit till här. Mattias är dunderförkyld och har inget smaksinne kvar, och han klagar och klagar, en riktig mansförkylning