MOUSSELINEAUCHOCOLAT À LA JULIA CHILDS. Och till efterrätt blev det Mousselineau chokolat à la Julia Childs – och den blev för första gången i mitt kök – helt fantastisk
Efterrätt Mousseauchocolat med bärsås. ) Skräckfilm och räkor blev det en kväll (fast den filmen var inte så superbra äta-till-film, haha, "The Autopsy of Jane Doe"
Les petits mis-en-bouches ont été de la terrine de poulet à la crème de mangue, des boulettes de risotto frit et de la mousse de foie de poulet aux figues fraîches et, bien sûr, nous avons bu quelque chose petillant avec tout cela, un Brut Réserve de Billecart Salmon
Häll upp moussen i portionsformar, täck över dem med plastfolie och låt stå i kylen över natten. Mörk chokladmousse med espresso 120 g mörk choklad (minst 70 procent kakao) 1 msk strösocker 2 msk espresso 3 äggulor 5 äggvitor Smält chokladen i vattenbad
Mousseauchocolat. rom eller cointreau eller annat har du i det innan du har i äggvitorna. Det här receptet är mycket enkelt och har den goda fördelen att moussen inte skär sig, eftersom den inte innehåller grädde