En vegetarisk moussakamedlinser i stället för köttfärs. Sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll i tomater, röda linser och vatten samt de torkade kryddorna
Den här vegetariska moussakanmed röda linser istället för köttfärs är helt otroligt god. Med några kalamataoliver och en klick tzaziki blir denna grekiska måltid fulländad
Den passar bäst i varma rätter som grytor, gratänger, moussaka och i texmexmat. De gröna linserna kan också groddas, då blir de också fulla med C-vitamin
Som lasagne, fast med aubergineskivor istället för plattor. Tillsätt sedan krossade tomater, röda linser, pressade vitlök, sambal oelek, kryddor och grönsaksbuljong
Medelhavskost är alltså inte pizza och moussaka. Vegetarisk lasagne med tomatsås, linser & svamp. Linser och andra baljväxter är klart underskattad mat
Sätter god smak på det mesta, färssås, moussaka, bönröra, pasta. Skölj riset och lag i en stor kastrull tillsammans med kryddor, smulad buljong och linser
Moussaka. Pyttipanna med blomkål, linser och svamp. Den luckan fylldes snabbt med kontorsarbetet. Som om det inte räcker med att jobba med mat hela dagarna så ska vi ju äta hemma också
Köttfärssåsen som blir över blir lätt en god lasagne eller moussaka. Jag har tidigare skrivit ett inlägg med lite tips på hur vi tänker för att försöka hålla koll på våra matkostnader, du hittar inlägget HÄR
Håller med min första kommentar, det var för mycket arbete för att det skulle vara värt det igen. Skölj av auberginen och torka av dem med hushållspapper