Bechamelsås. Moussaka med potatis blir både billigt och gott. Bechamelsås. Ofta får man köttfärssås över och då är det perfekt att laga moussaka med den
Bechamelsås. Moussaka med fenomenal kryddning. Men skenet bedrar, den här moussakan är så sjukt god. Kärleken (hädanefter kallad Mr J) hade hört något inslag på morgontv under veckan som gått och tyckte vi skulle testa att göra den här moussakan
Istället för den vanliga bechamelsås använde jag mascarponeost för att minska på kolhydrater. Moussaka som härstammar från det grekiska köket är faktiskt mycket enkelt att göra
Man kan med fördel göra egen ostsås, men när jag vill att det ska gå fort kör jag med färdig bechamelsås som man kan köpa i välsorterade matvarubutiker
Bechamelsås. Kvällens moussaka blev enkel av tillaga. Smörj en ugnsform med lite höga kanter med lite smör eller olivolja, varva sedan bechamelsås, aubergine och ragun