Vispa ihop äggulan med senapen och citronsaften. 1 tsk fransk senap. 1 äggula 1 tsk fransk senap. Fredag betyder ofta skaldjur hos oss, idag blir det musslor
fem vitlöksklyftor, två morötter, en chilli, en näve bladpersilja, två dl grädde, två dl god chablis vin, två msk majonäs, två msk creme fraiche,en tsk dijonsenap, vitvins vinäger, olja, smör,svartpeppar, flingsalt
Du lägger äggulan och senapen i en hög smal skål och rör om. 1 tsk fransk senap. 1 tsk fransk senap. Denna belgiska nationalrätt som vi så starkt förknippar med bistros och brasserier
fem vitlöksklyftor, två morötter, en chilli, en näve bladpersilja, två dl grädde, två dl vitvin, två msk majonäs, två msk creme fraiche,en tsk dijonsenap, olja, smör, svartpeppar, flingsalt
Vispa ihop äggulor, senap och salt. 1 msk fransk ljus senap. Var noga med att ta bort skägg och avlagringar på musslorna genom att skrapa och tvätta dem under rinnande kallt vatten