En fransk klassiker är förstås att servera musslorna med pommes och majonnäs. Jouir les moules. Håll i er nu för här kommer ett ljuvligt tips inför helgen
Pommes friten serveras på belgiskt vis med majonnäs och curryketchup. Vi dricker belgisk öl, inleder med belgiska musslor – Moules frites, njuter en Waterzooi till huvudrätt och avslutar middagen med belgiska våfflor
Rör ihop majonnäsen med crème fraiche. Lägg en klick majonnäs i varje skal. Var noga med att ta bort skägg och avlagringar på musslorna genom att skrapa och tvätta dem under rinnande kallt vatten
Servera med bröd, pommes frites och majonnäs. Vi lagade en klassisk moules marinière efter ett recept från restaurang F12 och det kommer vi definitivt att göra om
Sno ihop en aioli eller bara lite majonnäs i en sås skål. Servera bums i en djup tallrik med friterad potatis, aioli eller majonnäs på sidan och en baguettebit att ta upp den goda såsen med