Moules majonnäs recept

MOULES FRITES

MOULES FRITES

Moules frites (2 portioner). 2 msk majonnäs. I kväll blev det min favorit till middag, musslor och pommes Sååå himla gott
Moules marinières

Moules marinières

En fransk klassiker är förstås att servera musslorna med pommes och majonnäs. Jouir les moules. Håll i er nu för här kommer ett ljuvligt tips inför helgen
Moules frites, Waterzooi och våfflor – belgisk afton

Moules frites, Waterzooi och våfflor – belgisk afton

Pommes friten serveras på belgiskt vis med majonnäs och curryketchup. Vi dricker belgisk öl, inleder med belgiska musslor – Moules frites, njuter en Waterzooi till huvudrätt och avslutar middagen med belgiska våfflor
Moules frites med aioli

Moules frites med aioli

I Belgien kokas musslorna ofta i öl och serveras med pommes frites och majonnäs. Fredag betyder ofta skaldjur hos oss, idag blir det musslor
Moules Marinière

Moules Marinière

av MosternTänk att jag som en gång inte tyckte om musslor nu kan få riktigt sug efter moules, moules frites, moules marinière
Moules frites a la Mary Poppins

Moules frites a la Mary Poppins

Servera med pommes stripes och majonnäs, helst hemmagjorda. -DSå här kommer Moules frites a la Mary Poppins

Moules mayonnaise

Rör ihop majonnäsen med crème fraiche. Lägg en klick majonnäs i varje skal.  Var noga med att ta bort skägg och avlagringar på musslorna genom att skrapa och tvätta dem under rinnande kallt vatten

Moules mariniere

Servera med baguette, frites och majonnäs. Eftersom det är musselsäsong så åt vi moules mariniere, vilket jag älskar
Moules marinière

Moules marinière

Servera med bröd, pommes frites och majonnäs. Vi lagade en klassisk moules marinière efter ett recept från restaurang F12 och det kommer vi definitivt att göra om
Moules frites

Moules frites

Och sen aiolin, måste erkänna att jag är en av de lata som köper majonnäs. Moules frites- jättegott, jätteenkelt och jättevackert

Belgian blue

 Vispa ihop Dijonmajonnäsen – länk.  Lägg upp musslorna i djupa tallrikar och servera med pommes frites och majonnäs

På kurs i Brussel.

) alltså Moules frites med majonnäs. Det har ju hänt ganska mycket sedan jag hade tid att sitta här vid datorn och skriva

Moules marinières ( Musslor i gryta )

Sno ihop en aioli eller bara lite majonnäs i en sås skål. Servera bums i en djup tallrik med friterad potatis, aioli eller majonnäs på sidan och en baguettebit att ta upp den goda såsen med