moules frites med aioli,. moules frites,. Aioli. moules frites med aioli,. Moules frites,. AioliSkala vitlöken och lägg den i en matberedare (eller behållaren till stavmixern) med äggulor, senap och vitvinsvinäger
Häll upp aiolin i skålar. Servera musslorna i skålar tillsammans med potatisen och aiolin. Mät upp äggulor, senap, skalade vitlöksklyftor, vinäger och olja i den höga bägaren till mixerstaven
Har aldrig själv lagat moules frites, men det var inte alls särskilt svårt. Ta upp musslorna och servera tillsammans med limeaioli och hemmagjorda pommes frites
Aioli. Aiolin ska vara vit i färgen och hård i konsistensen. Aioli2 äggulor 500 ml matolja 1 msk dijonsenap 1 tsk vinäger 1 klyfta vitlök salt efter smak citronjuice, efter smak vitpeppar efter smak
Servera med exempelvis ett gott bröd, pommes frites och aioli. 1. Lägg blåmusslorna i en stor bunke och skölj dem noga under rinnande kallt vatten i cirka 5 minuter
Jag serverar med en "fuskaioli" och lite grillat bröd. av MosternTänk att jag som en gång inte tyckte om musslor nu kan få riktigt sug efter moules, moules frites, moules marinière
Moule frites med aioli. Moule frites. God morgon. Nu är det inte så många dagar kvar till jul och här hemma håller vi på att fixa med de sista julklapparna och födelsedagspresenterna (nästan alla i Oskars familj fyller år i december)
Till det pommes av sötpotatis som bakats i ugnen och naturligtvis en vitlöksdoftande aioli. I dag blir det moules frites på det belgiska sättet med musslor kokta i öl
Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
Sen åkte vi till Täby centrum och tittade lite i affärer och avslutade med en god lunch på Melanders fisk där jag åt Moules frites, Oskar tog biff minute och Felicias farmor tog viltköttbullar
MEN det var meningen från början att vi skulle dela på en tallrik med Moules frites {dvs blåmusslor med aioli & pommes} men den rekommendera han inte så det vart att tänka om