Tipset på moset kommer från kollegor på jobbet. Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
Krydda moset med lite extra salt. Lägg upp moset på varma tallrikar. Mos. Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar så kokar den mjuk fortare
Bred på äppelmoset försiktigt. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form men löstagbar kant. Blanda margarinet med båda mjölsorterna och bakpulvret
Förberedning. 1. Skala och tärna sötpotatisen i tärningar cirka 1x1 cm. Värm vatten i en kastrull och koka sötpotatisen tills den känns mjuk när du sätter gaffeln i den
Krydda moset med lite salt och vitpeppar. Lägg upp moset på varma tallrikar. Mos. Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar, så kokar den mjuk fortare
Villigt erkänner jag att brysselkål inte är en ofta återkommande råvara i mitt kök. Brysselkål är väl egentligen ok men den är lite för besk för min smak
Grönt är skönt. Och grönsaker, är faktiskt någonting som det blir en hel del mer av när man utesluter pasta, ris, gryn, potatis och bröd som grundstenar i måltiderna