Puréer för bebisar 4 månader, är lätt att göra och man vet vad de får i sig. I början smakar man ju bara någon tesked och då fryser man in resten i iskublådan, för att sedan lägga i plastpåse när de frusit
1. Skala morot och palsternacka och skär i mindre bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. 2. Mixa morot- och palsternacksbitarna med smöret till en slät puré med en stavmixer eller i en blender
Det blev ett ganska så hektisk avslut på förrförra veckan. Natten mot lördagen kom vi hem från Berlin. På lördag förmiddag hängde jag på låset i matbutikerna
Första smakprovet - Morotspuré. I torsdag var vi på bvc och fick en liten bok om smakportioner så som vad för mat man kan börja ge barnet och lite recept
Det var längesen vi lagade finmiddag men i lördags lyxade vi till det lite extra. Vi hade öppnat en flaska champagne i fredags och kände för att laga nåt som passade till den på lördagen