4 bitar torskrygg eller torskfiléer. 4 bitar torskrygg eller torskfilé. Den här kompositionen kan ju låta lätt underlig – rökiga morötter och stekt sallad
Lägg torsken i en smord ugnsform. Blanda bacon, lök och kantareller och lägg ovanpå torsken. Servera torsken med smörsåsen och förslagsvis broccoli- och morotspuré
Lägg upp torskryggen tillsammans med de råstekta morötterna och morotsmajonnäsen. Salta torsken och stek den i olivolja till fin färg, cirka 2 minuter på varje sida. Om det är en tjock torskrygg kan du istället ugnsbaka den några minuter på 100°, tills kärntemperaturen är 45°. bitar torskrygg a 170 gram
Björkrisbakad torskkind med bondbönssoppa samt spicken sill, gäddrom & äggsmör på knäckebröd. Piggvar på ben med läpp & tunga från torsk, dillkryddad ragu på mangold & hjärtmussla samt sprucken morotspuré
Här fisksoppa med morot och torsk. Torskrygg med morotspuré, spenatgremolataolja och ärtskott. Hej. Vad roligt att du kikar in fast jag har varit helt urusel på att uppdatera den senaste tiden
Koka torsken. Ingredienser2-3 potatisar500g-1kg morötter4 filéer torsk400 g färska champinjoner1/2 klyfta vitlök1 burk gräddfilcitron, dill, salt och citronpepparsmör och mjölkKoka den skalade potatisen och morötterna tills de blivit mjuka
Morotspuren kan du göra långt på förhand. Grillad torskrygg, stekta kantareller och persiljerot. Morotspuren likaså och sedan bygger du upp med fisk och grönsak samt en del stekta kantareller