Morotsgratäng recept

Broccoli och morotsgratäng

Broccoli och morotsgratäng

Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Potatis och morotsgratäng med ramslök

Potatis och morotsgratäng med ramslök

Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
Rättika och morotsgratäng

Rättika och morotsgratäng

Skölj och skala rättika och morot. Riv dom i en matberedare eller använd ett rivjärn. Skär lök och vitlök i små bitar
7 måltider för endast 3 smartpoints

7 måltider för endast 3 smartpoints

3) Broccoli och morotsgratäng. Ibland så blir det inte som har planerat, man äter något som kostar alldeles för mycket i points
Julfest, men ingen julmat

Julfest, men ingen julmat

Morotsgratäng med kyckling och senapssky, 4 pers. Morotsgratäng med kyckling och senapssky, 4 pers 600 g morötter, í tunna slantar
Morotsgratäng med pesto

Morotsgratäng med pesto

Den här gratängen gjorde jag för första gången till en nyårsfest med knytisbuffé. I all sin enkelhet är den överraskande god men jag tillagar den kvällen innan eller innan jag hämtar min äldsta pojke på dagis eftersom den tar en stund att göra
Morotsgratäng med rosmarin

Morotsgratäng med rosmarin

Här kommer en variant på potatisgratäng som även innehåller morötter. Inte särskilt besvärligt att göra och lite annorlunda mot en vanlig potatisgratäng
Morotsgratäng

Morotsgratäng

Igår gjorde vi denna supergoda morotsgratäng. Till den åt vi bräckt kassler och ruccolasallad. Jättegott
Morotsgratäng med pesto

Morotsgratäng med pesto

4 port. 500 g morötter. 500 g potatis. Ost- chilisås. 2 dl grönsaksbuljong. 2 dl vispgrädde 40%. 3 msk maizena. 1 -1½ dl riven lagrad ost
Morotsgratäng med pesto

Morotsgratäng med pesto

4 port. 500 g morötter. 500 g potatisOst- chilisås. 2 dl grönsaksbuljong. 2 dl vispgrädde 40%. 3 msk maizena. 1 -1½ dl riven lagrad ost