1. Curry. Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Kärna ur chilin och skiva tunt. 2. Fräs lök, chili och grönsaker i olja i en gryta
1. Curry. Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Kärna ur chilin och skiva tunt. 2. Fräs lök, chili och grönsaker i olja i en gryta
Skala morötterna och skär dem i långa klyftor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Fräs morötter, lök och curry i olja i en kastrull utan att det tar färg
Skala morötterna. SKär dem i långa klyftor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Smält lite fett i en gryta och lägg i och fräs morötter, lök och curry utan att rotsakerna tar färg
Skala morötterna. Skär dem i långa klyftor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Smält lite fett i en gryta och lägg i och fräs morötter, lök och curry utan att rotsakerna tar färg