Det blev morotscupcakes med philadelphiafrosting och rosor i sugarpaste. MOROTSMUFFINS15 st3 st ägg2,5 dl stösocker3 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker3 tska bakpulver1,5 tsk kanel, mald1 nypa salt1,5 dl rapsolja4,5 dl rårivna morötter (ca 220 g)Gör så här
1Morotscupcakes170 g rivna morötter (ca 2-3) 150 g vetemjöl (2,5 dl) 5 g bakpulver (1 tsk) 3 g salt (0,5 tsk) 4 g kanel (2 tsk) 4 riv muskot från hel nöt 110 g ägg (2) 170 g strösocker (2 dl) 130 g vegetabilisk olja (1,5 dl) fina passande formar. 1Cream cheese-frosting200 g osaltat smör, rumstempererat 200 g florsocker (3 2/3 dl) 300 g färskost 12 g vaniljsocker (1 msk)Morotscupcakes
Häll i vatten, sirap, vanilj, vinäger, olja och morot i en stor skål. 1 dl riven morot. Enkla cupcakes som du enkelt rör ihop, som är helt veganska, vilket är perfekt också om man vill baka äggfritt eller mjölkfritt
Får jag freste även er med morotscupcakes. Jag brukar sällan gilla morotskakor och morotsmuffins. Blanda alla torra ingredienser och rör ner grädde, ägg och finriven morot
Dessa cupcakes tog jag med till jobbarkompisarna och dom fick verkligen toppbetyg. Ett väldigt enkelt recept som bara att röra ihop, egentligen är det bara frostingen som behöver vispas
Detta är en klassisk saftig morotskaka i en cupcake-tappning. Kombinationen apelsin, morot och ingefära är en riktig favorit och går hem både i bröd, bakverk, soppa m
För ett tag sedan när jag kollade runt bland lite olika bloggar och bakverk så såg jag att någon hade bakat morotskaka med nutella i och tänkte att det där är något jag måste testa