Det blev morotscupcakes med philadelphiafrosting och rosor i sugarpaste. MOROTSMUFFINS15 st3 st ägg2,5 dl stösocker3 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker3 tska bakpulver1,5 tsk kanel, mald1 nypa salt1,5 dl rapsolja4,5 dl rårivna morötter (ca 220 g)Gör så här
Blanda vetemjöl, bakpulver, salt, kanel och muskot i en bunke. 14 g kanel (2 tsk). 1Morotscupcakes170 g rivna morötter (ca 2-3) 150 g vetemjöl (2,5 dl) 5 g bakpulver (1 tsk) 3 g salt (0,5 tsk) 4 g kanel (2 tsk) 4 riv muskot från hel nöt 110 g ägg (2) 170 g strösocker (2 dl) 130 g vegetabilisk olja (1,5 dl) fina passande formar. 1Cream cheese-frosting200 g osaltat smör, rumstempererat 200 g florsocker (3 2/3 dl) 300 g färskost 12 g vaniljsocker (1 msk)Morotscupcakes
Blanda mjöl, socker, bakpulver, salt och kanel i en stor skål. 1 tsk kanel. 1 tsk kanel. Dessa cupcakes tog jag med till jobbarkompisarna och dom fick verkligen toppbetyg
15 g malen kanel. 150 g Smör 210 g socker 2 st ägg 150 g rivna morötter 50 g mjölk 170 g vetemjöl 5 g vaniljsocker 5 g bakpulver 5 g malen ingefära 5 g malen kanel Frosting
1 tsk kanel. 1 tsk kanel. För ett tag sedan när jag kollade runt bland lite olika bloggar och bakverk så såg jag att någon hade bakat morotskaka med nutella i och tänkte att det där är något jag måste testa
Tillsätt kanel, vaniljsocker och kardemumma och vispa lite till. Igår bakade jag dessa saftiga morotscupcakes med vit choklad och creame cheese frosting som dekorerades med vackra bär