Smula jästen i en stor bunke. Vispa äggen i en skål så att de blandar sig ordentligt. Häll 1 dl fingervarmt vatten över jästen och rör så att jästen löser sig
Som tur är har vi fått ärva Theres mormors gamla korta bakspade i metall vilket möjliggjorde denna gräddning då jag mjölat den för lite så att den kletiga degen fastnade
2 pkt jäst (för matbröd) á la 50 g. 2 pkt jäst (för matbröd) á la 50 g. Själv tycker jag inte att ordet "tekakor" får det att vattnas i munnen på mig, men dessa är fantastiskt goda så jag antar att jag borde ha tänkt om vid det här laget
bakblogg, bröd som ser ut som pumpa, bröd till halloweenfesten, bröd till halloweenmiddagen, inredningsblogg, lindas bakskola, matblogg, matbröd till halloween, pumpabröd, pumpafrallor, pumpaliknande bröd, recept från tidningen hembakat, systrarna m, systrarnam, tidningen hembakat