Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojomojo (kryddstark kall sås)
Förra veckan blev jag så sugen på mojorojo. Mixa allt till en slät, stark och röd sås. Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojorojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Köttbullar med mojorojosås. Det finns många olika recept på denna sås, oftast gör man den på färska tomater men jag har valt krossade tomater på burk för jag tycker vintertomaterna är helt smaklösa
Blanda rumsvarmt smör och mojon med saften av citronen. Broilern serverades ljummen åt barnen som smakprov och följande dag kall åt pappa med en majonnäsdipp bestående av fem delar majonnäs och en del mojo
Inspirationen var att försöka kombinera det bästa från typ det här receptet på tortilla med mojorojo och vitlökssås och det här receptet på en redig nachotallrik