Olivolja. Finhacka allt i små fina tärningar. Rör ihop och smaka av med salt och vitpeppar. Servera med tortillachips eller som tillbehör till kött, lax eller kyckling
5 msk olivolja. Skala och riv vitlöksklyftorna. Dela och kärna ur och hacka den spanska pepparen. Blanda vitlök och spansk peppar i en skål med paprikapul-ver, stött kummin och salt
Mojo Rojo. Mojo rojo fortsättning. Servera kycklingen med potatis och mojo rojo. Mojo rojo. Rosta i ugn i ca 8 minuter med lite olivolja. 1 msk olivolja. 5 tsk olivolja
Mojo rojo. 1 dl Olivolja. 2 msk Olivolja. 1. Skala lök och vitlök. Dela paprikan. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min
Olivolja eller mjölkfritt smör att steka i. Mojo Rojo. Stek löken, vitlöken och potatisen i olivolja eller mjölkfritt smör på medelhög värme med lite salt och peppar tills den får fin färg och både potatisen och löken är helt genomstekta