Den här superläckra och lättgjorda moccapannacottan avnjöt vi i nyårshelgen. Ni skulle egentligen ha fått receptet redan förra helgen, men då var det ju mankemang med datorn, så ni får det nu i stället
Moccapannacotta och chokladmousse med karamelliserade nötter och kaffebönor. Passion för mat gick av stapeln i Göteborg i helgen, och igår slog vi till och åker dit
Pannacotta med Dolce Latte och pistaschströssel, Pannacotta med mango och vit choklad, Saffranspannacotta, Hjortronpannacotta med passionsfrukt, Moccapannacotta, Yoghurtpannacotta med kanel- och kakaokryddad nöttopping, Lingonpannacotta
Pannacotta. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden och blanda i honungen. Ta upp gelatinbladen och lägg dem att smälta i grädden
I helgen hälsade min syster på och då gjorde vi pannacotta med smak av mocca. D galet god. Ingredienser. 3 gelatinblad eller 1,5 tsk gelatinpulver3 dl vispgrädde2 dl mjölk5 msk strösockerNågra droppar moccaessens2 tsk vaniljpulverStäll fram fyra formar,