I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likttraditionellt, svenskt, mjukttunnbröd som möjligt
mjöl från brödet och stekpannan efter gräddningen. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Ett super gott och super enkelt tunnbröd att göra istekpannan på spisen. Kavla ut varje del till en rund kaka, måttet på kakan beror på hur stor stekpanna du har
Till julafton bakade jag dock även mjukttunnbrödi år. När jag var barn hade farmor en vedeldad bakstuga på gården där det bakades underbart doftande o välsmakande tunnbrödtill alla årets alla högtider
Grädda bröden i en torr stekpanna några minuter på var sida. Dessa går att göra goda tunnbrödrullar av och det gick snabbt att göra så ny favoriti hemmet
Mät upp alla de torra ingrediensernai en bunke. Spara literågsikttillutbakningen. Tillsättövrigaingredienser och rör snabbt samman till en slät men något kladdig deg