Aprils sista recept blir mjukarågsiktskakor, och dom är jättegoda om ni frågar mig. Go morgon. Hoppas ni fått en bra start på helgen och här kommer sista receptet för denna månaden
Degen är nästan identisk med degen till en annan brödfavorit, nämligen rågsiktskakor (se här), men i bulldegen är det tillsatt lite russin vilket gör dem extra saftiga och goda
När jag var liten hade vi nästan alltid köpevarianten hemma, så mjukarågsiktskakor med smör och ost, prickig korv eller leverpastej och smörgåsgurka är saker man minns
Bröden kan kännas lite torra när man tar ut dom ur ugnen men blir mjuka igen under handduken. Antingen bakade hon vetebröd eller rågsiktskakor, eller både och
Här kommer länken till inlägget för Mjukarågsiktskakor. Räcker till. 4 runda kakor. Tillagningstid. ca. 30 minuter + 60 minuter i jästid + ca 15 minuter i ugn