Vispa philadelphiaosten och smöret krämigt med en elvisp. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjukapepparkakan från gårdagens adventsfika
50 g mjukt smör. 100 g philadelphiaost. Tänk på att kakan ska hinna svalna innan du har på glasyren. Jag gjorde kakan dagen före och lät den svalna över natten
Vispa philadelphiaost och smör till en jämn smet. Jag har "uppgraderat"mitt recept på mjukpepparkaka och det blev så mycket bättre så jag resolut ersatte receptet
Mjukpepparkaka hör julen till. Till pepparkakan. 160g philadelphiaost med mjölkchoklad. Halvera receptet om du vill baka kakan i en vanlig sockerkaksform istället
MjukPepparkaka med Frosting. Ett tips är att mikra det mjukt utan att smälta det. 60 g mjukt smör. 100 g philadelphiaost. Grädda pepparkakan i 30 minuter i mitten av ugnen. 60 g mjukt smör. Skal av 1 lime 100 g philadelphiaost
Mjukpepparkaka är en riktig klassiker och doftar jul. 200 g philadelphiaost. Den är god som den är, men vill du lyxa till den lite så lägg på en härlig frosting och garnera med några lingon
Vispa ihop smöret med philadelphiaosten och smaksätt med vanilj och kardemumma. Mjukpepparkaka med frosting är en storfavorit hos oss och nu senast snappade jag upp ett recept via en FB-vän, som gjorde muffins av smeten samt smaksatte frostingen med kardemumma, vilket jag tyckte var en toppen idé
Underbart god mjukpepparkaka med . 60 g mjukt smör. 100 g philadelphiaost. Häll sedan i florsocker, vaniljsocker, skal av 1 lime och philadelphiaosten och vispa till en jämn och krämig frosting. 60 g mjukt smör. Skal av 1 lime 100 g philadelphiaost
Mjukpepparkaka med lime och ingefärsfrostning ca 10-12 bitar. 1 – 1,5 dl grekisk yoghurt 1 – 1,5 dl philadelphiaost (light) ca 1 msk riven ingefära (smaka av) Rivet skal från en lime 1-2 msk valfri sötning (jag hade honung och stevia). Koka sedan i vatten tills den är mjuk, det tar ungefär 10 minuter. 1,5 dl grekisk yoghurt 1 – 1,5 dl philadelphiaost (light) ca 1 msk riven ingefära (smaka av) Rivet skal från en lime 1-2 msk valfri sötning (jag hade honung och stevia)
Blanda ner Philadelphiaost och rör om tills allt blandats. Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjukapepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt