I går provade vi ett annat recept än det vi brukar använda på mjukpepparkaka. Den fick en knaprigt yta och blev mjuk och saftig med härlig smak av pepparkaka
Jag har länge gått och funderat på om jag inte ska prova att baka den äggfri men inte riktigt vågat. Mjukpepparkaka är något som verkligen hör julen till och som jag personligen tycker är en av de godaste julkakorna
De här pepparkakorna är både glutenfria och mjölk- och äggfria, vilket gör att de kan avnjutas av både glutenintoleranta, mjölkallergiker, äggallergiker och veganer (dvs nästan alla
Hur lagar jag Mjukpepparkaka. Mjukpepparkaka är skrivet av. Skriv din åsikt om Mjukpepparkaka. Rör ihop ingredienserna under del 1 och låt stå i minst 2 timmar (kan t o m stå över natten)
Blanda det mjuka smöret med socker, pepparkakskrydda och vaniljsocker. När jag gjorde den och dofterna av pepparkaka spred sig i köket kunde jag inte låta bli att smaksätta smörfyllningen till bullarna med just den kryddan