ex paj, pannkakor eller en mjuk kaka. Maräng är ju annars också en klassiker. En fantastiskt god och enkel vaniljkräm som är perfekt att servera till t
Under vispning på låg fart, häll sockerlagen i marängsmeten. Macarons var ju jättepoppis ett tag och det bloggades flitigt om dem, nu känns det som de glömts bort lite och själv var det längesedan jag bakade de sist, här är en variant fylld med vaniljkräm och hallon
Vispa nutella för sig tills den blir mjuk och krämig. ♥ Marängsmörkräm (smbc) ♥. Självklart kan man göra egen vaniljkräm men har man bråttom funkar det med pulver också
Koka upp och låt sjuda tills rabarbern blivit mjuk, men inte mosig. Vaniljkräm, lemon curd m. En seg och härlig marängtårta slår aldrig fel och så är den så lätt att göra också
Överraskande lätt att jobba med, mjuk men sprack inte. Ingredienser italiensk maräng smörkräm imbc. Självklart kan man göra egen vaniljkräm men har man bråttom funkar det med pulver också
Mixa ner valfri mjuk kaka som hunnit bli torr och tråkig eller småkaka till ett smul och blanda ihop med färskost eller frosting i passande smak tills du får en formbar massa
Vaniljig kompott på rabarber, vaniljkräm, pistaschnötter och allt toppat med italiensk maräng. Även den italienska marängen gjorde jag och slevade i en spritspåse
Överbliven marängbotten på köksbordet och en burk med vaniljkräm i kylen och en laddning nyplockade rabarber på köksbänken föranledde denna lilla rabarberanrättning i glas