Klicka citronkrämen på marängbottnarna vid servering annars blir marängenmjuk. Blanda äggulan, citronsaft, smör, majsstärkelse och resten av sockret i en kastrull
Var inte orolig för att det är mjukt i mitten, den ska vara så. Ta av från värmen och blanda i smöret. Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italiensk maräng
Jag har efter det provat upprepade gånger att göra marängkräm till olika tårtor, med olika tekniker och aldrig lyckats åtstadkomma den där goda marängkrämen som stelnade till på ytan efter en stund och blev lite crunchfrasig på toppen och inuti var krämen mjuk
Men dom här har allt jag söker i en mjuk kaka. Smält smöret och vispa ner det i smeten. Efter en hel del funderingar kring hur mycket en liten passionsfrukt rimligen kan få kosta och överväganden om hur jag skulle kunna få till något annat med lite syra i så landade hela projektet i dom här supergoda vinbärsrutorna med maräng