Värm över vattenbad tills blandningen är helt slät och känns mjuk och glansig, rör då och då. Hacka chokladen och placera i en värmetålig skål tillsammans med den kondenserademjölken
Jag använde kondenseradmjölk som jag hade hittat på nedsatt pris i affären. Av allt hemlagat godis älskar jag gräddkola mest så en dag bestämde jag mig för att göra sånt godis på eget vis
Rör smöret mjukt och tillsätt siktat florsocker. Kolan som fyllning var nog den bäst idéen med hela tårtan och jag kommer definitivt att ha kola i fler tårtor framöver
När muffinsen svalnat, spritsa på frostingen och lägg på en klick kola på toppen. Ploppa ned en burk oöppnad kondenseradmjölk i en kastrull med tillräckligt sjudande för att täcka burken i ca 3 timmar, beroende på hur tjock du vill att kolan ska vara. Tillsätt hälften av mjölken/gräddfilen (+ dulce de lechen om du vill ha ddl smal på smeten), sen hälften av mjölet igen (alltså 1/4 av allt från början) Tillsätt resten av mjölken/gräddfilen och vispa tills allt är blandat. 125 g mjukt smör eller margarin. 2 dl 3% mjölk eller gräddfil
Seg kola av kondenseradmjölk, banan, grädde, kex och krispig Daim och eventuellt lite färska bär. För att göra den sega kolan till Banoffee kokar du burkarna, hela i en kastrull